Asociația pentru Educație Antreprenorială împreună cu Laboratorul de Inovație, Antreprenoriat și Tehnologiile viitorului organizează în perioada Iulie-Octombrie 2020 un program de mentorat pentru 10-20 studenți din anul 3 de la Facultatea de Electronică Telecomunitii si Tehnologia Informației din Universitatea Politehnica din București.

Programul este rezultatul competiției de proiecte de tip mini-grant “Universitatea Antreprenorială“, competiție realizată de Junior Achievement România și finanțată de Romanian American Foundation.

În cadrul programului studenții vor avea posibilitatea să participe la o serie de workshopuri despre Design thinking, Business Model Generation, Noțiuni de marketing și vânzări, Noțiuni de bugetare și resurse umane, Cum să obți o finanțare, Cum să realizezi un pitch, Sesiuni de marketing digital, Value Proposition Canvas. De asemenea vor avea parte de sesiuni de mentorat dar și de prezența unor nume importante din industria cum ar fi invitați de la UiPath, TypingDNA, OrangeFab, Google, InnovX, Nifty Learning, OGOR și mulți alții.

De asemenea studenții au acces la cursul de antreprenoriat oferit de Junior Achievement România.

Sponsori