Ne face o deosebită plăcere să vă invitam să participați activ la cea de a treia ediție a Conferinței Române pentru Antreprenoriat și Inovare (CRAI) organizată de Asociația pentru Educație Antreprenorială (AEA) în parteneriat cu Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava (USV). CRAI este un eveniment anual, creat la inițiativa AEA – organizație fondată de cadre universitare alumni ale programului de burse RAF/FULBRIGHT în domeniul tehnologiilor viitorului și antreprenoriatului.

Printre participanți se vor regăsi atât reprezentanți ai Societăților Antreprenoriale Studențești, Centrelor de Transfer Tehnologic, incubatoarelor, programelor de accelerare a afacerilor, cât și finanțatori ai antreprenoriatului și inovării, companii private și autorități publice, etc.

A patra ediție a conferinței (după cele de la Constanța – 2019, Galați/online – 2020, Cluj-Napoca/online – 2021) se va desfășura online în perioada 23-24 iunie 2022, sub sloganul “Educația antreprenorială – calea spre o societate prosperă și sustenabilă”.

Aceasta va aborda trei teme de interes pentru entitățile de antreprenoriat, inovare și transfer tehnologic:

  • Educație, antreprenoriat și societate
  • Antreprenoriat și tehnologie
  • Societățile antreprenoriale studențești în universitățile antreprenoriale

Conectați-vă folosind acest acest Zoom Link.

Programul Conferinței îl puteți consulta aici.

Vă adresăm pe această cale invitația de a participa la eveniment online în mod gratuit (prin Zoom sau pe pagina de Facebook a AEA). Dacă doriți să susțineți o prezentare vă rugăm să ne trimiteți propunerea dvs. pe adresa ovidiughiuta@fia.usv.ro până la data de 18 iunie 2022.